07-01-2009 - De Nieuwe Loosduinse Krant - Masai Walking, nieuwe fitness

In De Nieuwe Loosduinse Krant stond een informatie stuk over Masai Walking met MBT schoenen.

Artikel

LOOSDUINEN - Masai Walking is een nieuw soort fitnessprogramma, die u in de buitenlucht op MBT-schoenen beoefend. MBT staat voor 'Masai Barefoot Technology'.

De specifieke oefeningen die bij Masai Walking horen activeren en versterken de steun- en ho Lid ingsspieren, geven optimale vetverbranding en ontlasten de gewrichten op natuurlijke wijze.
De gezondste en prettigste manier van lopen is tevens de natuurtijkste, blootsvoets op een zachte ondergrond. In sommige gebieden hoort dit bij het alledaagse leven, zoals bij de Oost-Afrikaanse Masai-stam. De Masai staan bekend om hun perfecte houding en hebben geen last van knieheup en rugklachten, kwalen die elders veel voorkomen. De Masai Barefoot Technologie (MBT), een Zwitserse footware-technologie, bouwt hierop voort. MBT biedt alle voordelen van blootsvoets lopen, ook op een harde, vlakke ondergrond.
Of u nu loopt of staat, MBT's dragen fors bij aan uw fitness en gezondheid. Door intensieve training van belangrijke spiergroepen, krijgt u een krachtiger, slanker lichaam. MBT verstevigt de buik- , been- en bilspieren en ontlast uw knieën en heupgewrichten.
Aangeraden wordt om eerst een MBT-introductieles bij een verkooppunt te volgen, zie www.swissmasai.nl voor de verkooppunten. Tijdens deze les kunt ii gratis en vrijblijvend kennismaken niet MBT. Daarna kunt u meedoen aan een introductieles Masai Walking in de buitenlucht.

Download

2009-01-07_-_Masai_Walking__nieuwe_fitness.pdf

 

MBTSchoen.nl