Bekijk het nieuwe assortiment vrij tijds schoenen met de nieuwe plattere zool

Anti-shoe 
MBT schoenen worden gezien als een anti-shoe. Een anti-schoen, omdat deze gezondheidsschoen niet te vergelijken is met andere schoenen. Met de schoenen wordt juist het lopen zonder schoenen, op blote voeten nagebootst. MBT schoenen zijn uitgevoerd met 2 soorten zolen, geschikt voor heel veel verschillende mensen en is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar :
 

Bekijk het assortiment vrij tijds schoenen van MBT

Vrije tijd schoenen
MBT heeft een breed assortiment hippe vrije tijds schoenen. Door het Italiaanse design zien de MBT schoenen er modern uit, maar ongemerkt sport u terwijl u alleen maar loopt.

Bekijk het assortiment sportschoenen van MBT

Sportschoenen
De sportschoenen van MBT zien er sportief uit, hebben de originele sensor en kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden voor wandelen of trainingen.
 

Bekijk het assortiment sandalen van MBT, de anti-shoe

Sandalen 
MBT heeft een assortiment met verschillende soorten sandalen. U kunt de sandalen thuis, op de camping of in uw vrije tijd gebruiken.
 

Bekijk het assortiment professionele schoenen van MBT, the Anti-shoe, voor in het ziekenhuis, onder uw pak of op de bouwplaats.

Professionele schoenen 
MBT heeft daarnaast ook nog een aantal modellen die u perfect tijdens uw werk kunt dragen in het ziekenhuis, onder uw pak of op de bouwplaats.

 

MBTSchoen.nl