MBT Schoenen

Opbouw van de MBT Schoen. Klik om te vergroten.

In 1990 ondervond de Zwitserse ingenieur Karl Müller met eigen lijf de heilzame werking van blootvoets lopen en op natuurlijke ondergrond.

Müller wilde de positieve effecten van deze ontdekking delen met de hele wereld en werd geïnspireerd door de Afrikaanse Masai-stam. Uitzonderlijke atleten met welgevormde lichamen die vrijwel onbekend zijn met schoenen én met rug- of gewrichtsklachten.

In 1996 is het eerste prototype van de Masai Barefoot Technology schoen geïntroduceerd. De schoenen trainen het lichaam en spieren, verminderen klachten, zijn 19% minder belastend voor gewrichten.

Doelgroepen 
De MBT schoenen zijn geschikt voor jong en voor oud. Topsporters gebruiken de schoenen om mee te trainen. Mensen met rugklachten en blessures gebruiken de schoen om de klachten te verminderen of te revalideren. Kijk hier voor meer informatie of vraag onze medewerkers of de schoen ook voor u kan helpen.

De anti-schoen 
Omdat MBT schoenen zo'n totaal andere werking hebben als gewone schoenen distantieerd MBT zich vanaf nu van de conventionele schoen en wordt graag gezien als de anti-schoen.

Meer informatie over de MBT schoen

 

MBTSchoen.nl