Introductieles

Durft u de uitdaging aan om de Anti shoe zelf te ervaren? Kom naar onze gratis introductieles om alle informatie over de MBT schoenen te horen, om erachter te komen welk effect de schoenen op u kunnen hebben en om zelf te ervaren hoe het is om op deze therapeutische anti shoe te lopen.

Gratis MBT Testpaar 
Wanneer u nog niet zeker weet of u MBT´s wilt aanschaffen stellen wij  vrijblijvend een testpaar van de MBT schoenen ter beschikking om deze thuis uit te proberen.

MBT schoenen gekocht 
Kocht u een poosje terug een paar MBT´s? Dan heeft u ongetwijfeld gemerkt dat MBT´s geen gewone schoenen zijn, zoals u die tot dusverre waarschijnlijk gewend was. MBT is veel meer een trainingsapparaat, dat zeer goed tijdens de dagelijks bezigheden is te gebruiken. Ik hoop dat deze "kleinste fitnessstudio ter wereld", zoals MBT´s wel genoemd worden, u goed bevalt.

Sinds 1 januari 2006 krijgt u bij aankoop van een paar MBT´s een uur gratis les van een gecertificeerd MBT-instructeur. Deze lessen worden door Sporting Oud-Beijerland in groepsverband (min. 6 tot max. 12 personen) gegeven. Doel: maximaal profijt van het effect dat MBT kan bewerkstelligen. Tevens dient de introductieles ter verbetering van het staan en rechtop lopen.

Aanmelden introductielessen 
Sporting organiseert op dinsdag 8 september, 6 oktober, 3 november en 8 december 2009 een introductieles om 19:30 uur. Schrijft u zich hier in via het aanmeldingsformulier. Voor introductielessen op andere locaties kijkt u op www.swissmasai.nl.

 

MBTSchoen.nl